Tarih beni yazmıyorsa ben kendim yazarım!

31 Temmuz 2014 Perşembe

Şişko Pinki




                                                Hayattan zevk alarak kilo verin - GoFrm - Go-Forum Türkiye C
Bu gün tartıya çıktığımda sizce kaçı gösterdi? asla tahmin edemezsiniz tam tamına 60 gösterdi evet yanlış duymadınız pink artık 60 kilo. Nasıl bu hale geldim anlayamıyorum ben hiç bir şey yemem ki. Kesin o vitamin ilaçları yaptı pis ilaçlar siz siz olun vitamin ilaçları içmeyin sonra benim gibi şişko olursunuz. Ben yazı tek parça şirin çiçekli elbiselerle geçirirdim sırtı açık olurdu kısa olurdu şimdi o elbiselere giremiyorum girdikleriminde bazılarının sırtı açık etler fışkırıyor bazıları kısacık bacaklar çıkıyor Allahım aynadaki görüntüme inanamıyorum resmen şişkoyum. Normalde hat safa da zayıf bir insandım 43'lere kadar inmiş bir insanım bir anda o kadar şişmek aklımı yitirmeme neden olabilir. Koca kıçım gözükmesin diye istediğimi giyemiyorum resmen. Avuç kadar yüzüm var oda şişer yanaklar çıkar diye ödüm kopuyor.
Kardeşim beni kucağına alır gezdirirdi şimdi bir denese çocuk bel fıtığı olur çok sinirliyim koparıp atasım var etlerimi atamıyorum da. Diyetiseyene mi gitsem ne yapsam bir akıl verin bana. Normalde iştahım hep kapalıdır ma bu aralar bir açıldı görmeniz lazım çikolatalar baklavalar börekleri götürüyorum ne oldu bana resmen evrim geçiriyorum piskolojimin bozuk olduğunu idda ediyor annem piskoloğa gidicem ama sırf şu iştahım için bakalım ne diycek. Eğer o canım elbiselere tekrar igremezsem işte ozaman piskolojim gerçekten bozulur.


Bir de şu hatunu tanıyanınız var mı Ahsen linkini yolladı seni özledikçe izliyorum diye izlerken babannem gelip nerede çekildin bunları dedi bana. Bu hatun resmen deli bende yerimde duramam. Tamam azcık yarım akıllı olabilirm  azcık hiperaktif azıcık kıvırcık olabilirim ama bu kadarda değil!

30 Temmuz 2014 Çarşamba

Mimcikler





                                           tumblr m1fu9g6Cd91qexd3lo1 400 - Avatarlık - İmzalık Resimler
Blog aleminin en sevimli insanlarından mim gelmiş bana yapmamak olur mu hiç
 deep ve inya bana mim yollamış.


Aşk mı bağlılık mı?
Hiç biri canısı ikiside sıkıcı
Gurur mu teslim olmak mı?
Gurur kötü ama elimde değil gururum çok değerli.
Sarışın mı esmer mi?
kim babannemmi? he o mu esmer.
Yeşil göz mü mavi göz mü?
Ben renkli göz görmekten sıkıldım ailede herkes renk renk Siyah! 
Et mi tavuk mu?
hiç biri çikolata.
Karpuz mu kavun mu?
ikisini de yiyemem ki
Altın mı gümüş mü?
gümüş galiba
Kedi mi köpek mi?
kediiii
Beyaz mı siyah mı?
Siyah
Yağmur mu güneş mi?
Güneş
Mesajlaşmak mı aramak mı?
Bazılarıyla konuşmak bazılarıyla mesajlaşmak
Bodrum mu Çeşme mi?
Bodrum olsun bari
Deniz mi havuz mu?
Deniz hele gün batımında güneşi yakalayacak gibi oluyorum da bir türlü yakalayamıyorum 


Bu mimin konusu 15 adet itiraf yazacagiz.

1 Bir ara öyle zayıftım ki bütün çocuklar beni kucağına alırdı annem kürdan derdi şuanda 58 kilo oldum ve eski kıyafetlerim olmuyor çok sinirliyim hemen kilo vermeliyim o balık haplarını içmeyecektim!


2 En yakın arkdaşım benden 8 yaş büyük

3 Geçen gün hastahanede yanlışlıkla erkeklerin tuvaletine girdim kapıyı açar açmaz pisuardaki yaşlı dedeyle göz göze geldim heycandan kapıyı kapamadan kaçtım çok utanmıştım

4 Yüksek ateşle gittiğim doktor tarafından tacize uğradım eve geldikten sonra fark ettim çok sibirlendim hala küfür ediyorum

5 Bir kaç yıl önce survivor birincilerinden biri bana evlenme teklifi etti hatta evlen benimle diye bağırdı çok korkmuştum

6 Boynum normal insanlara göre çok uzun uzun boyun güzel mi çirkin mi henüz bi karar veremedim. 

7 Öyle sakarım öyle sakarım kiii yeni aldığım telefonu aldığım gün düşürdüm

8 Baklava açmayı öğrendim ve muhteşem bir baklava yaptım ben bile şaşırdım!

9 Ayakkabılarla araba kullanamam

10 Yolda yürürken hiç tanımadığım biri önümde eğilip lütfen benimle evlen diye bağırdı Ümraniyedeydim sanırım neye uğradığımı şaşırmıştım

11 Erkeklerin yaptığı bir çok işi yaparım yapmazsamda yapana kadar uğraşırım babamdan kalan minik bir matkabım ve takım sandığım var ve dün koca bir odayı boyadım

12 Geçen okuduğum kitabın karakterine aşık oldum

13 okulda dalgın dalgın yürürken merdivenlerde öyle bir düştüm ki kaldırmaya müdür geldi

14 Ramazanda sahurda içtiğim ilacın üzerine su içmeyi unutunca bütün gün boğazıma yapışmış ilaçla gezindim.

15 Rüyamda sürekli cinleri görürüm en son siyah bir kedi şeklindeydi. 

Mimleri yapmayan herkesler yapsın tamam mı???





20 Temmuz 2014 Pazar

Cancağızlarım ben geldiiim!!!


                                           girl :) | via Tumblr
Şu blog'a girerken sevgilisin görmeye giden genç kızlardan daha fazla heyecanlanıyorum buna yemin edebilirim!
Sizi öyle özledim kii her biriniz somut bir nesne olsaydınız hepinizi öpüp sarılırdım. Eğer ne kadar özlediğimi anlatmak için bir rakam kullanmam gerekseydi inanın bu rakamı yazmam yıllar alır okumanız ise dahada uzun sürebilirdi bunun yerine sadece ''çooooook özledim ve neler yaptınız meraktan çatlıyorum canımın içleri!'' diye bağırdığımı hayal edin çünkü bağırdım. Cırtlak sesim kulaklarınızda yankılanabilir bunun için özür dilerim. 


Neden mi giremedim bloga? Dur anlatayım. 

Sadece çocukları etkileyen çekim gücüne sahip olduğum için yazın başlarında üçüzlerden bir tanesi gelip bana eşlik etti onun gelişini kıskanan yavru ceylanım İstanbul'dan beri koşarak geldi bilirsiniz ki çocuklarla uğraşmak çok fazla zor bir buçuk ay gibi bir sürede onlara katlandım ve hepsini evine yolladım buraya kadar her şey güzeldi lakin yavru kedime bulduğum kırmızı diğer yavru kedinin gözündeki göz nezlesi bana geçene kadar! 

Bu sürede eski arkadaşlarımda yanıma geldi ve hepsine göz nezle mi geçirdim hepsi evine döndü fakat lanet nezle hala gözümü acıtmaya devam ediyordu sonra şişen boğazlarım için gittim doktorda kedilere alerjim olduğunu öğrendim her yerimin delice kaşınmasının mantıklı sebebi kedilerin o sevimli tüyleriymiş onlara ağda yapmam gerektiğini biliyorum biraz toparlandıktan sonra ya ağda yada epilasyon yapıp onları kullanışlı bir hale getirip sevmeye devam edicem şimdilik ilişkimize ara verdim. 

Onun yanı sıra eski sevdiceğimin amcası 48 yıl boyunca evlenmeyip tam bu yıl sevdiceğim eski olduğu yıl evlenmeye karar verdi eğer kızı görmeseydim bunu bana kastı yaptığını düşünebilirdim ama evlendiği Arnavutlu hatun 50 beklemeye değecek güzellikte. Gözüm şiş ve yaşlı bir şekilde ortalıkta dolanırken Eski sevdiceğimi gördüm bu sorun değil sorun gözüme bakıp seni ağlatmak istemedim Pink demesi beni çileden çıkardı Gerizekalı eski manitam yanına ağlamayacak kadar mantıklı olduğumu unutmuş ki böyle saçma bir soruyla beni bir boğa gibi sinirlendirdi onun bu hareketlerini eski olmasına verip gözden kayboldum ama dünyada başka şehir ve başka ev yokmuş gibi aynı mahalledeki milattan önce kalma tahta eve geldiklerini bilmek o evi bir gece ansızın yakmam için muhteşem bir sebep bunu yapmamam için mantıklı bir sebep bulana kadar her gece bunu yapmayı planlıycam! 

Nerede kalmıştık heh! Benim babaannemden daha sağlıksız olduğumu anlamanız için  hastaneye gittiğimde eline pansuman yapılan çocuğu görüp koridorda yaşlı ve göbekli bir amcanın üzerine düşüp bayıldığımı, tutuğum her hayvanın beni delicesine kaşındırdığını tansiyonumun 8 4 arası gidip geldiğini oruç tutarken iki büklüm olup ayaklarımı hissetmediğimi günlerce boğazımı saran lanet mikroptan dolayı yataktan çıkamayışı mı yaz tatilini hastanelerde ve yatarak geçirdiğimi anlatmama gerek yok sanırım. Siz zaten aklı başında muhteşem insanlar olduğunuz için bloga ilk girdiğin an benim hastane kokan tenimi fark ettiğinize eminim. Bütün bunların sağılıksız beslenmeden oladuğunu söylüyolar ama Doımates peynir kavun karpuz salata çiğer et karnabahar ıspanak pırasa fasülye bu liste uzar gider yememem benim suçum değil! 

Aman Allahım ne kadar fazla konuştum gidip biraz bloglara bakmalıyım bensiz neler olmuş!